Zekerheden

ANVR

Reiscreaties (lidnummer: 05519) is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Als lid van de ANVR is Reiscreaties gebonden aan strenge normen voor het lidmaatschap. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reisvoorwaarden en boekingsvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op deze wijze garandeert Reiscreaties een hoge kwaliteit van reizen en informatie daarover. Bekijk de ANVR-reisvoorwaarden (https://www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf).

Bekijk hier ons officiële ANVR-certificaat!

SGR

Reiscreaties is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (lidnummer: 3745). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de reizen die door de reisadviseurs van Reiscreaties geboekt worden onder de garantie SGR. De SGR-garantie houdt in dat je het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als jouw reisorganisatie door financieel onvermogen de reis niet kan uitvoeren of de overeengekomen tegenprestatie niet kan worden nagekomen. SGR staat garant voor jouw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.

Op de website van SGR kun je zien dat Reiscreaties daadwerkelijk is aangesloten en kun je de garantievoorwaarden er nalezen (https://www.sgr.nl/).

Calamiteitenfonds

Je bent lekker op reis en geheel onverwacht doet zich op bestemming een natuurramp voor of breekt er ernstige onrust uit. Deze kans is klein, maar het kan altijd gebeuren. Hier is het Calamiteitenfonds voor. Als sommige onderdelen van de reis moeten worden aangepast of als de reis misschien zelfs moet worden onderbroken, zijn hier vaak kosten mee gemoeid. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken, dan zorgt het fonds ook voor een vergoeding voor de niet-genoten reisdagen. Doordat Reiscreaties is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, zijn jullie in een onvoorziene situatie verzekerd van de best mogelijke afhandeling.

SGRZ

Stel: jullie gaan op reis. Dan wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is. Komt Reiscreaties in de financiële problemen, dan hoef jij je nergens zorgen om te maken. Jouw reis wordt dankzij de SGRZ-certificatie gewoon uitgevoerd of terugbetaald. Zonder extra kosten. Bekijk de exacte voorwaarden van de garantieregeling op https://www.sgrz.nl/.

Reiscreaties is hier te vinden onder lidnummer: 17195