...
Denise Hermenet

Denise Hermenet

Tournoysstraat 55
3443TH Woerden, Utrecht


Neem contact met mij op via:

Mobiel: 06 - 28 910 928
Email: relaxandtravel@reiscreaties.nl

Contact Form
Een telefoon nummer bestaat uit minstens 10 getallen eventueel met spaties en/of een '+' symbool.
Klik hier om online te boeken
Ik handel uw reservering verder af

Wie gaat nou niet graag lekker op vakantie? En hoe fijn het is dan als je hierbij geholpen wordt door een ervaren reisagent met een grote passie voor reizen! 

Mijn naam is Denise Hermenet en werk al jaren in het toerisme. Al enkele jaren heb ik geproefd van een zelfstandige ondernemer zijn op massagegebied en nu wilde ik dit ook doen in het toerisme. Er is namelijk niets leuker om een mooie reis samen met jou en voor jou te regelen. Service staat bovenaan en wat is er fijner dan dat jij meer vrije tijd over houdt voor leuke dingen en geen uren hoeft te zoeken op het internet of in reisgidsen. Indien gewenst kom ik bij jou thuis of ergens waar jij wilt om de wensen door te spreken (omgeving Woerden). Dit kan ook zelfs in het weekend of op een avond. 

De naam zegt het al: Relax and Travel. Je wordt volledig ontzorgd door mij zodat je heerlijk ontspannen kunt beginnen aan jouw vakantie. 

Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke strandvakantie, huwelijksreis, cruise of stedenreis. Heeft u andere wensen? Geen probleem, laat het me weten en ik ga voor jou op zoek naar die vakantie die bij jou past. Indien gewenst kan ik ook andere zaken voor je regelen zoals verzekeringen, visum, autohuur en parkeren bij de luchthaven. Je kan dus echt volledig ontzorgt worden en kost je ook nog eens niets extra deze service! 
 

Alle voordelen op een rij:
- Je hebt een vast contactpersoon
- Je krijgt deskundig advies wanneer en waar je maar wilt (zonder extra kosten en ook ‘s avonds en het weekend mogelijk)
- Ik kom bij u aan huis indien gewenst of per mail/telefoon regelen wij samen uw vakantie.
- Prijsvergelijking van touroperators
- Bemiddeling voor visum
- 24 uur per dag bereikbaar bij noodgevallen tijdens uw reis
- Veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR en Calamiteitenfonds)