Ronald Franken

Contactgegevens

Ronald Franken
Dorpsstraat 110c
2712AN Zoetermeer
Nederland
Naar formulier

Ronald Franken

Zoveel mensen, zoveel wensen…
Mijn naam is Ronald Franken, ruim 25 jaar heb ik het genoegen om voor veel mensen hun wensen en (reis)dromen uit te laten komen. Uiteenlopende wensen en dromen, korte en lange reizen, ver weg en dichtbij, voor singles en voor (zakelijke) groepen, alle soorten reizen met net even dat extra tintje en de finishing touch die de reizen uniek en speciaal maken. De passie, drive en kennis van vele soorten reizen in vele landen en mijn wereldwijde contacten zijn de basis om voor u een droom in vervulling te laten gaan. De uitdaging is een reis te vinden die niet standaard is en waarvan er geen 13 in een dozijn zitten.

Mijn specialisme is om actieve reizen, paardrijvakanties, safari’s en op maat samengestelde reizen voor te bereiden, te organiseren, te begeleiden en af te handelen.

Ontzorgen
Ontzorgen is het sleutelwoord binnen mijn organisatie. Vertel mij uw vakantiewensen en ik zorg dat deze waar worden gemaakt.

Op maat reizen
Kunnen we uw reis niet vinden in het aanbod van de vele reisgidsen dan zijn er vele mogelijkheden om uw reis uit verschillende reiscomponenten samen te stellen: accommodatie, vluchten, autohuur, verzekeringen, excursies, begeleiding, chauffeursdiensten, etc., etc.

  • Persoonlijk en onafhankelijk advies
  • Uw eigen reisadviseur en altijd dezelfde contactpersoon
  • Altijd en overal bereikbaar!
  • Veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds)
  • Duidelijke en transparante offerte zonder kosten
  • Veel extra’s zonder extra kosten!

Neem direct contact op met

Ronald Franken