Rob Land

Contactgegevens

Rob Land
Breitnerstraat 20
5102 EC Dongen
Nederland
Naar formulier

Rob Land

Mijn naam is Rob en met mijn achternaam lijkt het er op dat mijn werk is voorbestemd, dat is Land. Ik heb het geluk dat ik van mijn favoriete hobby mijn beroep heb kunnen maken en inmiddels heb ik al heel wat landen van deze mooie planeet mogen bezoeken. Landen waar ik zoal ben geweest: Cuba, Noorwegen, Canada, Thailand, Israel, Jordanië, India, Sri-Lanka, IJsland, Amerika, Zuid-Afrika, Turkije, Spanje, Griekenland, Aruba, Curacao, Ras Al Khamai, Cyprus, Italië, Hongarije, Polen, Slovenië, Baltische Staten, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Portugal… Zomaar een opsomming van enkele van de geweldige landen waar ik privé met mijn gezin of tijdens een studiereis ben geweest.

Wat ik het allerleukste vind is het zelf organiseren van reizen.   Naast tennisvakanties organiseer ik ook met veel plezier padelvakanties,  formule 1 reizen,  voetbalreizen en golfvakanties. Dit kunnen prive reizen zijn met vrienden of familie maar ook voor bedrijfsincentives ben je bij mij aan het juiste adres!

Deze site dient als inspiratie voor al je vakanties. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten want door mijn 30-jarige reiservaring ben je bij mij bijna nooit duurder uit dan zelf boeken via internet, vaak juist goedkoper! En je steunt ook nog eens een lokale ondernemer.

Verder is het een groot voordeel dat je weet dat ik als zelfstandig reisspecialist met ruim 30 jaar ervaring jouw vakanties voor 100% behartig en dat 24 uur per dag! Je kunt op mijn hulp rekenen mocht je tegen een probleem aanlopen tijdens je reis en dat met SGR en ANVR garantie.

Kortom: Zoek niet verder en boek voortaan je ( sport ) vakantie bij mij,  Rob Land Reizen!

Neem direct contact op met

Rob Land

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.