Marco Brouwer

Contactgegevens

Marco Brouwer
Langestraat 81
7491 AC Delden
Nederland
Naar formulier

Marco Brouwer

Wij (mijn vrouw Yfette en ik) hebben in de aflopen jaren samen de wereld over gereisd en zijn op de meest fantastische plekken geweest. De ene locatie ademde pure romantiek, de andere locatie bruiste van avontuur. Maar wat ze gemeen hadden was dat het bijzondere plekken waren; waar je herinneringen creëert die je nooit meer vergeet.

Yfette met haar roots bij het toenmalige Arke Reizen in Enschede en Marco als franchisenemer van TUI Reisbureau in Lisse en Haarlem hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring!

Wij met onze 3 dochters weten ook heel goed hoe het is om te reizen met kinderen. In de praktijk ziet de vakantiebestemming er toch net anders uit dan in de brochure of op internet om nog maar niet over de slechte vluchttijden en lange transfers te spreken. Een mooi plaatje in een boek  is één, maar hoe u zich daar één of twee weken voelt en of u wel volledig geniet, is twee!

  • Bespaar kostbare tijd en laat ons uw reis verzorgen!
  • Persoonlijk reisadvies; altijd dezelfde contactpersoon
  • Groot aanbod van reisorganisaties met vertrek vanaf Nederland of Duitsland
  • U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen
  • Aangesloten bij ANVR en SGR; uw reis is financieel gewaarborgd

Wenst u zelf online te boeken met de afhandeling en service van uw persoonlijk reisbureau? Boek dan uw vakantiereis op deze website en kies voor de afhandeling via Marco Brouwer Reiscreaties.

Met hartelijke groet,

Yfette en Marco Brouwer

Neem direct contact op met

Marco Brouwer