Marco Brouwer

Contactgegevens

Marco Brouwer
Langestraat 81
7491 AC Delden
Nederland
Naar formulier

Marco Brouwer

Trouwen in het buitenland

Wij maken die prachtige plaatsen graag beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke locatie in het buitenland. Om te trouwen of om de trouwgelofte (renewal of the vows) nog eens naar elkaar uit te spreken. Om in alle rust en ontspanning en in een heerlijke vakantiesfeer volkomen op te gaan in elkaar. We weten ook dat trouwen in het buitenland niet eenvoudig is. Eén verkeerd geplaatste stempel en jullie huwelijk is niet rechtsgeldig.

Wij verzorgen alles van A t/m Z.

Met onze hang naar avontuur, kennis van de wettelijke regels in het buitenland en ons organisatietalent nemen wij graag alle zorgen uit jullie handen. Niets geeft ons immers meer voldoening dan te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Verspreid over de hele wereld vind je de meest fantastische locaties om elkaar het ja-woord te geven. Gun jezelf een unieke huwelijksceremonie in een ontspannen vakantiesfeer. Met de voeten in het zand op het tropische Aruba; Trouwen op Aruba, op Kos in Griekenland met uitzicht over zee of in een romantische baai in het groene Nieuw Zeeland. Wat jouw wensen ook zijn, Reisbureau Brouwer ReisCreaties laat ze voor je uitkomen. En wij zorgen er tevens voor dat jullie huwelijk ook rechtsgeldig is voor de Nederlandse wet.

Laat je verwennen

Zoek je bijvoorbeeld een tropisch strand om te trouwen? Dan past Mauritius waarschijnlijk beter dan iedere andere locatie. De zon schijnt, je voelt een fris briesje vanaf zee en je bent er even helemaal uit. Trouwen op Mauritius is een reis en huwelijk om nooit te vergeten.

Neem direct contact op met

Marco Brouwer

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.