Petra Sieval

Contactgegevens

Petra Sieval
Van Randwijkstraat 41
2321 KE Leiden
Nederland
Naar formulier

Petra Sieval

Over mij……

Ik ben geboren en getogen in Hazerswoude en na mijn studie Toerisme verhuisd naar het centrum van Leiden, waar ik mij tot op de dag van vandaag erg thuis voel.

Ruim 18 jaar ben ik met veel plezier werkzaam geweest in de reisbranche in allerlei verschillende functies. In die periode heb ik ook vele prachtige reizen gemaakt, zowel binnen als buiten Europa. De indrukwekkende natuur van Afrika heeft mijn hart gestolen, maar ook in Latijns-Amerika voel ik mij als een vis in het water. Daarnaast kan ik ook intens genieten van een wandelvakantie in Spanje, Italië of een weekendje Berlijn.

‘Ga mee op reis, ik weet de weg!’     

Kort geleden besloot ik om mijn creativiteit, kennis en ervaring in te gaan zetten om jouw reiswensen in vervulling te laten gaan. Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste reis en of je nu op zoek bent naar een zonvakantie, avontuurlijke rondreis, stedentrip of cruise, bij mij ben je aan het juiste adres! Maar ook voor een huwelijksreis op een bijzondere locatie of een kampeervakantie in de Afrikaanse wildernis, kan je bij mij terecht, want niets is mij te gek!

Waarom dan voor Petra kiezen?

Door het ruime aanbod op internet valt er vandaag de dag veel te kiezen.

Vaak zien mensen echter door de bomen het bos niet meer en valt het niet mee de juiste keuze te maken. Ik neem je het werk uit handen en help je bij het maken van die keuze en als je jouw reiswensen aan mij kenbaar maakt, zoeken we samen de reis die bij jou past. Veilig en vertrouwd, want als SGR en ANVR-lid is je reis financieel gewaarborgd!

Daarbij komt dat je van mij een persoonlijk, passend en eerlijk advies krijgt. Graag stel ik speciaal voor jou een op maat gemaakte reis samen. En als ik denk dat een bestemming niet bij je past, hoor je dat van mij!

Op zoek naar een reis binnen een bepaald budget? Ook ik kan de voordeligste reizen voor je vinden! Het assortiment reizen waaruit ik kan putten, is groter dan dat van een regulier reisbureau.

Uiteindelijk krijg je bij mij ook nog eens een flinke hoeveelheid extra service, zonder dat je dat iets extra kost! Indien gewenst regel ik bijkomende zaken als autohuur, een parkeerplaats en/of verzekeringen voor je. Zaken waar je vaak zelf geen zin of tijd voor hebt. Ook kan ik je met mijn ruime reiservaring voorzien van vele tips op de plaats van bestemming, zoals een leuk restaurant of een niet te missen bezienswaardigheid. Ten slotte ben ik tevens buiten kantoortijden bereikbaar voor (spoed)vragen.

Neem direct contact op met

Petra Sieval

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.