Micky van den Bijgaart

Contactgegevens

Micky van den Bijgaart
Hollands Diepstraat 4
4709 PH Nispen
Nederland
Naar formulier

Micky van den Bijgaart

REISCREATIES – MICKY VAN DEN BIJGAART-SCHLESS

“Uw reis is mijn passie, mijn passie kent geen grenzen”

Mijn ervaring

In de periode 1978-1985 heb ik gewerkt op een reisbureau maar ook als hostess in het buitenland en als grondstewardess bij de KLM op Schiphol.

Sinds 2008

Sinds 2008 ben ik gestart als zelfstandig reisadviseur. Door regelmatig op studiereis te gaan om landen/bestemmingen te (her)ontdekken en door het bijwonen van veel productpresentaties van de verschillende reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en andere aanbieders ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de reiswereld. Ik heb o.a. (studie)reizen gemaakt naar bijna geheel Europa, Mexico, Zuid- en Noord-Afrika, USA en Canada.

Bespaar uzelf een hoop tijd en energie

Vakanties zoeken en boeken is vaak een hele klus. Via internet ziet u door de bomen het bos niet meer. Bespaar uzelf een hoop tijd en energie en laat u vakkundig adviseren door een professional.

Een afspraak maken voor een vakkundig en onafhankelijk advies kan ook ’s avonds en in het weekend. Dit kan bij u thuis of op kantoor. Wilt u juist geen bezoek, dan kan alles prima geregeld worden via telefoon en/of e-mail. Makkelijker kan natuurlijk niet. De reispapieren worden bij u thuis gebracht. En u betaalt hiervoor uiteraard niets meer dan bij het reisbureau of via internet.

Online zoeken en boeken

Het is ook mogelijk om zelf uw reis online te zoeken en boeken maar met de vertrouwde afhandeling door mij als uw persoonlijk reisadviseur van ReisCreaties.

Onbegrensde mogelijkheden

U maakt uw reiswensen aan mij bekend en daarmee ga ik aan de slag. Vervolgens zoek ik alles uit en regel uw vakantie-, zaken- of groepsreis. Waar u ook naar toe wilt; of het nu gaat om een weekendje weg, uw zomer- of wintervakantie, een wereldreis, een stedentrip, een reis geheel op maat gemaakt naar uw wens en budget, een zakenreis, een cruise of wat uw wens ook maar is. Alles is mogelijk!

Ook voor diverse Duitse en Belgische reisorganisaties kunt u bij mij terecht.

Vanaf uw vertrek vanaf uw huis tot aan thuiskomst kan ik voor u regelen, denk hierbij aan o.a. luchthavenvervoer, parkeren, autohuur, verzekeringen, excursies en nog veel meer.

Zekerheden en garanties

Ik werk samen met ReisCreaties. Deze onafhankelijke retail organisatie is aangesloten bij het ANVR en SGR en biedt daardoor alle zekerheden en garanties die op uw reis van toepassing zijn. Bovendien stelt het mij in staat om uw reis vakbekwaam te regelen, want ik werk met alle middelen en systemen van een reisbureau.

Daarnaast kan ik ook nog eens profiteren van de ervaring van mijn ReisCreaties collega’s.

Contact

Ook zin gekregen in een fijne zonvakantie, interessante stedentrip of actieve wintersportvakantie? Wilt u zonnen op een strand aan de Middellandse zee, diepzeeduiken in Zuid-Afrika of het Caribisch gebied? Een opera bezoeken in Verona of heerlijk uitwaaien op de Waddeneilanden?

Laat het mij vrijblijvend weten en ervaar zelf de voordelen van een persoonlijke reisadviseur. Het is voor mij een uitdaging om voor u een passende reis samen te stellen en het kost u niets extra’s.

Ik verzorg graag uw eerstvolgende reis!

Micky van den Bijgaart

Neem direct contact op met

Micky van den Bijgaart