Marijke Brederode

Contactgegevens

Marijke Brederode
Braamhoek 3
7681 JK Vroomshoop
Nederland
Naar formulier

Marijke Brederode

Mooie herinneringen creëren. Dat doe je bijvoorbeeld met een mooie vakantie of door het maken van een prachtige reis. Herinneringen pakken ze je nooit meer af. Daar heb je best wat voor over en dat is je heel wat waard. Het aanbod van vakanties is megagroot, en het maken van een mooie reis vergt best wat voorbereiding, hoe wil je dat gaan aanpakken, waar kun je het beste terecht en wat moet er allemaal geregeld worden?  Je erop verheugen mag je zelf doen. Ik zal je helpen met het uitzoeken, en zorgen voor alles wat van belang is, zodat je vakantie of reis van A tot Z geregeld is.

Ik ben Marijke Brederode. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring in de reisbranche. Sinds 2011 heb ik dan ook het ondernemerschap, als zelfstandig reisspecialist, opgepakt. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De passie voor reizen laat je niet zomaar los. Gebruik maken van je krachten, ervaring en enthousiasme. Dat is wat ik doe wanneer ik help bij het uitzoeken naar de meest geschikte vakantiemogelijkheid.

Ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel vragen en vervolgens komt je onzekerheid om de hoek kijken. Want laten we eerlijk zijn, je werkt er het hele jaar voor en een vakantie kost veel geld. Hoe fijn is het dan om van mijn ervaring en ondersteuning gebruik te kunnen maken. En dit alles veilig, vertrouwd (ANVR, SGR en calamiteitenfonds) en zonder extra kosten.

  1. Mail, chat of app mij je vakantiewensen.
  2. Ik bel je vervolgens om nog het één en ander te bespreken en kort te sluiten.
  3. Zie je op mijn website al een mooi aanbod voorbij komen? Vind je het prettiger om je vakantie via deze website te boeken? dat kan! Ik zal je vervolgens helpen met het regelen van de overige zaken en de complete afhandeling.
  4.  Ook voor maatwerk reizen kun je erg goed bij mij terecht.
  5. Veilig en vertrouwd middels het lidmaatschap ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Met mijn vele jaren aan ervaring en de talloze mogelijkheden ben ik in staat om de best mogelijke optie voor je uit te zoeken. De beste prijs in combinatie met de beste reismogelijkheid passend bij jouw wensen. Je mag je wensen aan mij doorgeven, vervolgens zal ik er alles aan doen om geschikte mogelijkheden op een presenteerblaadje aan te bieden. Samen komen we er altijd uit!! Ik ont-zorg je van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen is je te verheugen op de vakantie en de dagen te tellen tot het zover is.

Als je dan terugkomt met nieuwe ervaringen, belevenissen en een koffer vol mooie herinneringen is mijn missie geslaagd.

Neem direct contact op met

Marijke Brederode