Kay Roedelof

Contactgegevens

Kay Roedelof
Blauwstraat 50 F
4651 GD Steenbergen
Nederland
Naar formulier

Kay Roedelof

Als personal travel creator ben ik elke dag bezig met het leukste wat er is; reizen!
Vanuit deze passie adviseer ik, stel ik samen, reserveer ik en mag ik jou met een grote glimlach op reis sturen.
Door mijn ervaring in de reisbranche en mijn uitgebreide persoonlijke reiservaring die ik heb mag ik wel zeggen dat jouw aanvraag en reis bij mij in vertrouwde handen is.

Of het nu gaat om een weekendje weg in eigen land, all-inclusive aan de Costa, een weekje skiën in Oostenrijk of een luxe wereldreis op maat – bij mij ben je voor elke reis aan het juiste adres!

Nog geen idee waar je heen wilt of zie je door de bomen het bos niet meer door het immens grote (online) aanbod? Geen probleem!
Ik neem jou het werk uit handen en ga graag voor jou aan de slag op basis van jouw wensen en voorkeuren (en wie weet komt er wel iets onverwachts verrassends uit waar je zelf nooit aan hebt gedacht!)
Door mijn persoonlijke maar doelgerichte aanpak zorg ik ervoor dat jij een vakantie krijgt die bij jou past, waarbij alles van A tot Z geregeld wordt.

Door de jaren heen heb ik al veel van de wereld mogen zien (maar natuurlijk nooit genoeg!).
Zo heb ik binnen Europa praktisch elk land bezocht, en ook verder weg ben ik onder andere in Indonesië, Zuid-Afrika, USA, Thailand, Dubai, Dubai, Sri Lanka, Singapore en Cambodja geweest.

Enthousiast geworden en benieuwd geworden wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met mij op!

Neem direct contact op met

Kay Roedelof