Frank Moester

Contactgegevens

Frank Moester
Anna Spenglerstraat 18
1054 NK Amsterdam
Nederland
Naar formulier

Frank Moester

Wil je een echt leuke reis maken? Bij mij ben je aan het juiste adres voor reizen met een originele twist. Creatieve details die maken dat een reis of vakantie nog meer een onvergetelijke ervaring wordt.

Vertel mij je wensen en ik help je bij het vinden van de mooiste, meest bijzondere of gewoon de goedkoopste reis.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit en wat vind jij belangrijk? Ik luister naar je en ik maak een analyse van alle reismogelijkheden. Vervolgens presenteer ik één of meerdere reizen die aansluiten bij jouw voorkeuren, maar ik kan je natuurlijk ook verrassen met de nieuwste reismogelijkheden. Samen maken we de invulling van de reis helemaal naar wens, zodat we zeker zijn dat het voor jou de perfecte vakantie is.

Op vakantie gaan is een belevenis die heerlijk is om naar uit te kijken, fantastisch is om mee te maken en die je weer helemaal gelukkig maakt wanneer je er op terugkijkt. Een vakantie is als een monument; het is een blijvende herinnering.

Daarom is het belangrijk om geen ‘vakantiestress’ te hebben. Wanneer je een reis helemaal zelf samenstelt en alle verschillende onderdelen zelf boekt, dan bestaat het risico dat als gevolg van een annulering van een vlucht, de kosten voor een eventuele huurauto, excursies en/of overnachtingen, die daardoor niet kunnen doorgaan, geheel voor jouw rekening zijn. Boek je bij mij dan heb je één aanspreekpunt en in het geval er ook maar iets misgaat, dan zorg ik voor een oplossing. Dat is wel zo ontspannen. Je staat er dus nooit alleen voor.

Ik help je graag en ik hoop van harte dat we binnenkort contact hebben. Je mag mij altijd bellen of e-mailen!

  • Ik maak het vinden van jouw ideale reis gemakkelijk
  • Persoonlijke aandacht, service, creativiteit en kwaliteit
  • Ook voor zakelijke reizen, incentives, groeps- en personeelsreizen
  • Aangesloten bij ANVR en SGR, uw reis is financieel gewaarborgd

Neem direct contact op met

Frank Moester