Harry Duursma

Contactgegevens

Harry Duursma
Gasselte straat 7 -193
9533 PC Drouwen
Nederland
Naar formulier

Harry Duursma

Mijn is Harry Duursma als zelfstandig reisadviseur binnen ReisCreaties franchiseformule werkzaam. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche en heb zelf ook al veel gezien van de wereld. Ik ben gespecialiseerd in het maken van een reis op maat. Maar natuurlijk kunt u voor alle soorten reizen bij mij terecht. Als zelfstandig reisadviseur ben ik graag bereid een extra stap te zetten voor mijn klanten.

Als zelfstandig reisadviseur kom ik graag bij u thuis of op kantoor. Samen kunnen wij elke reis boeken die u wenst. U hoeft er de deur niet voor uit, u hoeft niet urenlang op het internet te zoeken en u boekt uw reis bij een SGR gecertificeerd betrouwbaar bureau dat werkt met de ANVR- voorwaarden.

Toegevoegde waarde. Nou en of!

Vaak wordt gedacht dat er veel geld en tijd bespaard kan worden door zelf reizen te regelen op internet, maar weet u zeker dat wat u leest en ziet ook aan uw verwachting gaat voldoen? Wat doet u als blijkt dat uw hotel overboekt is, uw gehuurde auto niet klaar staat of nog erger uw vakantievilla niet bestaat!  Waar valt u dan op terug?

Doen!?

Waarom kiest u niet voor het gemak van goed en betrouwbaar reisadvies? Alle middelen en jarenlange expertise heb ik tot mijn beschikking om u van een waardvol een reisadvies te voorzien, altijd met een prijsvergelijking en geen verborgen kosten zodat u ooit te veel betaald! Tevens heb ik niet alleen de Nederlandse touroperators, maar ook vele Duitse en Belgische reisorganisaties tot mijn beschikking. Uiteraard met de garanties van het ANVR, SGR en calamiteitenfonds. Mijn kennis over het reilen en zeilen in de reiswereld houd ik up-to-date door het lezen van vakbladen, maken van (studie)reizen en het bijwonen van training en workshops.

Uniek en onderscheidend.

Ik ben heel gedreven om op basis van uw wensen een voor u perfecte vakantiebeleving te realiseren. Met persoonlijke aandacht en het dat stapje extra, dat u van mij mag verwachten, regel ik uw reis tot in de kleinste details! 

Hoe gaat het in zijn werk?

U belt of mailt mijn om een afspraak te maken. Daarbij kunt u eventueel alvast aangeven wat voor reis u wilt boeken. Ik kom op de afgesproken datum en tijd naar de plaats die u het beste uitkomt: thuis, op kantoor, of zelf onderweg. Natuurlijk is alle contact via email of telefoon ook mogelijk Vervolgens nemen wij uw reiswensen door. Daarbij kan ik ook van advies dienen. Via mijn mobile werkstation kan ik alles doen wat een reisagent op een reisbureau ook kan: beschikbaarheid checken, prijzen vergelijken, direct boeken, etc…

De voordelen op een rij!

  • Boeken wanneer u het uitkomt, via de telefoon, email, bij u thuis of op kantoor.
  • Gedegen reisadviezen van een ervaren reisadviseur.
  • De zekerheid van bescherming door de ANVR en SGR-voorwaarden voor consument
  • Van een nachtje weg tot een cruise en van een strandvakantie tot een rondreis op maat…uw wensen, zijn mijn uitdagingen!
  • U wordt geholpen door een reisadviseur die van zijn vak zijn onderneming heeft gemaakt.
  • Uw reisbescheiden worden thuis afgeleverd.

Wie Harry kent zoekt niet… wie zoekt kent Harry niet…

Neem direct contact op met

Harry Duursma