Rick Dekkers

Contactgegevens

Rick Dekkers
Laan der Romeinse Tijd 39
5347 HT Oss
Nederland
Naar formulier

Rick Dekkers

Welkom bij Bucketlist Travel

Voordat ik hier meer vertel over Bucketlist Travel wil ik jou allereerst oprecht bedanken dat je overweegt om een vakantie te boeken bij Bucketlist Travel. Als kleine ondernemer waardeer ik het enorm dat jij mij de kans wil geven om voor jouw belangrijkste momenten van het jaar een perfecte invulling te creëren!

Bucketlist Travel is misschien wel het meest flexibele reisbureau van Nederland als het gaat om het maken van een boeking. Zo kun je op deze pagina geheel naar eigen invulling je boeking maken welke vervolgens afgehandeld wordt met de service van Bucketlist Travel. Liever voorafgaand persoonlijk contact of een reis op maat? Je kunt bij mij ook een boeking maken via telefoon, sms, Whatsapp, e-mail, Facetime en Social Media en zelfs daar blijft het niet bij. Het is ook mogelijk om in mijn kantoor aan huis een boeking te maken of natuurlijk in jouw vertrouwde omgeving, dan kom ik gewoon naar je toe!

5 redenen om bij Rick van Bucketlist Travel te boeken

1.  Je boekt bij een ambitieuze ondernemer met jaren ervaring bij TUI en Corendon!

2.  Rick van Bucketlist Travel zoekt het voor je uit, dus altijd de beste prijs.

3.  Gratis & persoonlijk contact met Rick van Bucketlist Travel, zoals jij het wenst.

4.  Rick van Bucketlist Travel geeft 100% onafhankelijk advies uit een enorm aanbod.

5.  Bij Rick van Bucketlist Travel boek je met ANVR en SGR garantie, wel zo vertrouwd.

Wie is Rick van Bucketlist Travel?

Bucketlist Travel is in 2020 opgericht door Rick Dekkers. Het is goed om mijzelf even aan jou voor te stellen!:

Ik ben woonachtig in het Brabantse Oss maar oorspronkelijk geboren in Geldrop. Ik ben een enorme trotse vader van onze dochter Nycke (december 2018) en getrouwd met een geweldige vrouw, Tari. Als jong gezin is reizen onze passie en proberen wij zowel zelf als onze dochter zoveel mogelijk van de wereld te laten zien. Wij hebben het voorrecht om met haar al in 11 verschillende landen te zijn geweest en er staan nog heel veel meer landen op onze Bucketlist

Ik heb in maart 2020 besloten om mijn eigen bedrijf te starten. Al meerdere jaren heb ik het doel gehad om op mijn 30e verjaardag een bedrijf te starten en precies in de maand dat ik 30 werd (maart 2020) heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en besloten om vol te gaan voor Bucketlist Travel.

Bucketlist Travel, de cruise specialist!

Ik heb 4 jaar gewerkt bij Kras en TUI Nederland als Product Manager van alle cruise vakanties. Het laatste jaar heb ik de rol van Product Manager Cruises uitgevoerd bij Stip Reizen, onderdeel van Corendon.

Door mijn jarenlange cruise ervaring bij de grootste reisbedrijven van Nederland en mijn kennis van het cruiseproduct wereldwijd heb ik te maken gehad met de meest diverse bestemmingen ter wereld, van Antarctica tot Noorwegen en van Australië tot Amerika. Bij Bucketlist Travel ben je dus op het juiste adres als het om cruisen gaat. Of het nu je eerste of zoveelste cruise is, met de hulp van Bucketlist Travel stap je onbezorgd aan boord.

Neem direct contact op met

Rick Dekkers