Asca Brink

Contactgegevens

Asca Brink
Marsbergenstraat 4
2134 LV Hoofddorp
Nederland
Naar formulier

Asca Brink

Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn persoonlijke reispagina!

Mijn naam is Asca Brink en als jong meisje van 15 jaar had ik al een bijbaantje op een reisbureau, zo is mijn passie ontstaan en inmiddels 43 jaar aan ervaring rijker.

In al die jaren heb ik veel veranderingen meegemaakt, en steeds nieuwe uitdagingen aangegaan.

Binnen het reisbureau  heb ik diverse functies bekleed, van allround reisadviseur tot vestigingsmanager. Helaas kwam er in 2021 mede door de corona crisis een abrupt einde aan datgene wat ik vol overgave deed, mensen blij maken met een mooie vakantie.

Maar ……. ze zeggen wel “het bloed kruipt waar het niet gaan kan”, vandaar dat ik mij bij deze mooie organisatie ReisCreaties heb aangesloten , om verder te gaan waar mijn hart ligt, u te ontzorgen bij het vinden van een passende reis.

Hetgeen mij  erg aansprak is het ruime aanbod /assortiment, zo is er voor iedere klant een passende reis te boeken. Een mooie maatwerk reis, citytrip of zonvakantie! Niet onbelangrijk : ik ben aangesloten bij de ANVR en SGR , dus zekerheid is gewaarborgd.

Wat heb ik zoal gezien, het is eigenlijk teveel om op te noemen , hierbij een kleine selectie , Safari in Kenia , met aansluitend een strandvakantie op de Seychellen,  rondreis Thailand, diverse cruises, vele city trips, skiën in de Alpenlanden maar ook in Noorwegen ,  zonbestemmingen rondom Middellandse zee , en niet te vergeten het wonderschone Indonesië.

Voor mijn werk heb ik in al die jaren erg veel mooie studiereizen mogen maken. Mijn motto ,, zelf zien doet verkopen “, vandaar dat ik de opgedane kennis goed kan combineren binnen mijn job als zelfstandig reisagent.

Met mijn enthousiasme, kennis en ervaring hoop ik graag mijn passie met u te kunnen delen.

Graag maak ik persoonlijk kennis met u!

Neem direct contact op met

Asca Brink

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.