Reisadviseur worden?

Het beste verdienmodel

Bij ReisCreaties is het gras groener! Want zeg zelf: waar kun je nog meer meteen van start zonder investeringen, én mag je de volledige commissie houden?

Persoonlijk (Familiecultuur)

Bij ons familiebedrijf voel je je thuis dankzij Renata en Laura, jouw professionele en enthousiaste aanspreekpunten van ReisCreaties. Zo is werken altijd een feestje!

Gedegen ondersteuning

SGR- & ANVR-certificering, exclusieve toegang tot alle Touroperatios en het Pelikaan Travel aanbod en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden.

Onboarding

Reisadviseur in vier stappen

Stap 1

Aanmelden

Beschik jij over ervaring in de reiswereld én een flinke dosis ondernemerschap, meld je dan aan via onderstaand formulier

Stap 2

Contact

Na ontvangst nemen Renata en Laura zo snel mogelijk contact met je op

Stap 3

Afspraak

Ervaring is belangrijk, maar die klik net zo goed! Laten we kennismaken om elkaar beter te leren kennen.

Stap 4

Let's Go!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je zelfstandig reisadviseur.

Even voorstellen...

Renata Al sinds 1998 ben ik in de reiswereld actief, waarvan sinds 2006 bij Pelikaan Travel Group en nu een aantal jaar bij ReisCreaties. Daar voel ik me als een vis in het water! De jarenlange ervaring gebruik ik nu om jou als ZRA te ondersteunen vanuit het hoofdkantoor. Het organiseren van informatieve bijeenkomsten, zowel online als offline, studiereizen, trainingen voor onze ZRA’s; daar krijg ik energie van! En wil je eens sparren over het opzetten van een marketingactie of wil je overleggen hoe je die lastige offerte aanvraag het beste kunt oppakken? Dan ben ik er voor je! Maar ook voor kleine zaken kun je bij mij terecht. Tot snel!

Aanmelden?

Of vraag meer informatie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.