...
Pamela van Spijk

Pamela van Spijk

Zinktrekkersplein 5
3920 Lommel, Belgie


Neem contact met mij op via:

Mobiel: 0032 - (0)47 344 6758
Email: pamela.vanspijk@reiscreaties.nl

Contact Form
Een telefoon nummer bestaat uit minstens 10 getallen eventueel met spaties en/of een '+' symbool.
Klik hier om online te boeken
Ik handel uw reservering verder af

Hallo! Ik ben Pamela, uw persoonlijk reisagente bij ReisCreaties waar u met al uw vakantie wensen en vragen bij terecht kunt.

Om me even voor te stellen… Ik woon nu sinds ruim 10 jaar in het Belgische Lommel, net voorbij de grens bij het Noord Brabantse Luyksgestel.

Ik wist al van heel jongs af aan dat het één van mijn allergrootste passies is; reizen en alles wat daar mee te maken heeft; vakanties, prachtige bestemmingen, vreemde talen, andere culturen,… Noem maar op!

Na mijn middelbare studie in kantooradministratie en gegevensbeheer, heb ik dan ook binnen drie jaar met heel veel plezier en enthousiasme een hbo studie Toerisme- en Recreatiemanagement doorlopen.

Hierna heb ik in zowel België als Nederland op het reisbureau gewerkt en veel ervaring opgedaan. Inmiddels heb ik ook al een aantal mooie bestemmingen mogen bezoeken. Ik heb het geluk gehad een fantastische reis te mogen maken naar het exotische Suriname en Brits Guyana. Verder heb ik binnen Europa een aantal keren met veel plezier gekampeerd in Noord Italië en Zuid Frankrijk, ben ik gek op de Toscaanse kunststeden en heb ik genoten van verschillende kustbestemmingen in Turkije, Spanje en op de Canarische eilanden. Mijn hart ben ik echter echt verloren in Griekenland, Rhodos en Kefalonia heb ik al verkend en ook in het gezellige Parga heb ik een geweldige tijd beleefd! Griekenland met alle mooie eilanden blijft mij echter fascineren en er valt nog zoveel te ontdekken... Ik ben ook altijd heel erg te vinden voor een leuke citytrip, zo heb ik bijvoorbeeld de mooiste plaatsjes van onder anderen Parijs, Rome, Florence en Alicante al ontdekt.

Nu is de tijd rijp om mijn kennis en ervaring te combineren met mijn ondernemerschap. En dan pak ik het aan op mijn manier, met veel aandacht en focus op de ontzettend fascinerende bestemmingen en om bij het uitstippelen van vakanties en reizen van mijn klanten hun wensen centraal te stellen. Ik draag klantgerichtheid ontzettend hoog in het vaandel en ben wat dat betreft ook vrij perfectionistisch ingesteld; oké is niet goed genoeg, een droomreis moet fantastisch zijn en niets minder.

Daar zet ik mij ook met heel veel passie voor de volle 100% voor in, om de ultieme droom vakantie voor mijn klanten, niet enkel te boeken, maar ook van A tot Z te verzorgen. Ik neem de tijd om naar uw wensen te luisteren en pas mijn reisvoorstellen daarop aan. Besluit u om bij mij uw reis te boeken, ben ik u uiteraard vanaf de eerste inlichting tot na uw thuiskomt met veel plezier van dienst, eveneens bij alle vragen en verzoeken die daar nog tussen komen.

Van harte welkom bij Pamela’s ReisCreaties!