Over Reiscreaties

Over ReisCreaties

Aangenaam, wij zijn ReisCreaties! Onze reisadviseurs (allemaal echte lokale ondernemers) kiezen er bewust voor om zich bij ReisCreaties aan te sluiten. Zo nemen wij een hoop zaken voor hen uit handen en kunnen zij doen waar ze goed in zijn: namelijk het geven van deskundig, betrouwbaar en objectief advies voor jouw ideale reis. En jij profiteert daarbij ook van de ANVR en SGR garanties!

Zelfstandig reisadviseurs helpen zowel individuen als (zakelijke) groepen met allerlei soorten reizen. Van weekendjes weg tot wereldreizen en alles daartussenin. Als jij jouw reis boekt bij een reisadviseur van ReisCreaties, profiteer je van de zekerheid van een gerenommeerd reisbedrijf. De reisadviseurs beschikken stuk voor stuk over een grote dosis kennis, ervaring en enthousiasme om jou het beste advies te kunnen geven. Dit gebeurt allemaal op een tijdstip en locatie waar en wanneer het jou uitkomt. ’s Avonds bij je thuis, op kantoor of bij de reisadviseurs op kantoor. Wel zo fijn in de drukke tijden waarin we nu leven. Bovendien ben je altijd verzekerd van een eerlijk advies tezamen met de beste prijs. Reisadviseurs hebben namelijk toegang tot het aanbod van heel veel reisaanbieders, waardoor jij gegarandeerd een geweldige vakantie gaat bleven. En er zit altijd wel een reisadviseur bij jou in de buurt!

ReisCreaties is onderdeel van Pelikaan Travel Group: een allround reisbedrijf dat sinds 90 jaar actief is. Pelikaan Travel Group regelt al decennialang reizen voor allerlei soorten gezelschappen. Van persoonlijk advies in de fysieke reisbureaus, tot het organiseren van groepsreizen, online zonvakanties en ga zo maar door. Ook ReisCreaties maakt sinds 2013 deel uit van Pelikaan Travel Group. Zo kunnen zelfstandig ondernemers profiteren van alle expertise en zekerheden van een gedegen organisatie.

Contact hoofdkantoor:

ReisCreaties B.V.
Pastoor van Kessellaan 1
4761 BH Zevenbergen
Info@reiscreaties.nl
KvK nummer:  20148825

Wil jij Zelfstandig Reisadviseur worden? Vraag dan nu meer informatie aan!