...

Wie of wat is ReisCreaties?

ReisCreaties is een keten waarbij zelfstandig reisadviseurs (ZRA’s) door heel Nederland en België zijn aangesloten. ReisCreaties is dus een verzamelnaam en daarmee ook meteen de naam van de franchiseondernemingen van de verschillende ZRA’s. 

ReisCreaties is onderdeel van Pelikaan Travel Group: een allround reisbedrijf dat sinds 90 jaar actief is. Pelikaan Travel Group regelt al decennialang reizen voor allerlei soorten gezelschappen. Van persoonlijk advies in de fysieke reisbureaus, tot het organiseren van groepsreizen, online zonvakanties en ga zo maar door. Ook ReisCreaties maakt sinds 2013 deel uit van Pelikaan Travel Group. Zo kunnen zelfstandig ondernemers profiteren van alle expertise en zekerheden van een grote en gedegen organisatie.

 

Waarom boeken bij ReisCreaties?

ZRA’s helpen zowel individuen als (zakelijke) groepen met allerlei soorten reizen. Van weekendjes weg tot wereldreizen en alles daartussenin. Als jij jouw reis boekt bij een ZRA van ReisCreaties, profiteer je van de zekerheid van een gerenommeerd reisbedrijf. De ZRA’s beschikken stuk voor stuk over een grote dosis kennis, ervaring en enthousiasme. Dat betekent: altijd een deskundig, betrouwbaar en objectief reisadvies voor jouw ideale reis. Het allerfijnst? Dit gebeurt allemaal op een tijdstip en locatie waar en wanneer het jou uitkomt. ’s Avonds bij je thuis, op kantoor of bij de ZRA op kantoor. Wel zo fijn in de drukke tijden waarin we nu leven. Bovendien ben je altijd verzekerd van een eerlijk advies tezamen met de beste prijs. ZRA’s hebben namelijk toegang tot het aanbod van heel veel reisaanbieders, waardoor jij gegarandeerd een geweldige vakantie gaat bleven. En er zit altijd wel een ZRA bij jou in de buurt!

 

Oók online te boeken

Wil je graag zelf inspiratie opdoen voor jouw volgende zonvakantie of stedentrip? Dan zit je op deze website helemaal goed. De reizen van de ZRA’s zijn namelijk ook online te bekijken én boekbaar. Je kunt dus direct jouw ideale vakantie vastleggen, waarna de ZRA zorgt voor de vertrouwde afhandeling en service zoals je dat gewend bent.


Reizen met zekerheid

Uiteraard is jouw reis en dus ook je geld in vertrouwde handen. ReisCreaties is namelijk aangesloten bij ANVRSGRSGRZ en Calamiteitenfonds.

 

Zelf ZRA worden? Kijk dan op www.werkenvoorreiscreaties.nl