Nieuws

Een bijzondere jubileumdag voor ReisCreaties

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de halfjaarlijkse ReisCreaties leveranciersdag. Een extra feestelijke dag deze keer, want het 10-jarig jubileum van ReisCreaties werd tegelijkertijd met de aanwezigen gevierd. De plaats van het hoofdkantoor werd eenmalig ingeruild voor een andere plek in Noord-Brabant, namelijk het voormalige wapenarsenaal Het Cachot in Geertruidenberg.

Lees verder

Geplaatst op: 27 mei 2024 Geen categorie

Studiereis naar Malta groot succes

Op 9 maart vloog een groep ZRA’s van ReisCreaties, samen met reisagenten van Pelikaan Reisbureaus met Air Malta naar het zonnige Malta. Bij aankomst werd de groep zeer hartelijk ontvangen door een ervaren gids van Visit Malta. Zij bracht de groep vijf dagen lang interessante weetjes bij en liet hen de mooiste plekken van het eiland zien.

Lees het hele bericht

Geplaatst op: 16 maart 2023 Geen categorie

Succesvolle leveranciersdag van ReisCreaties

Voor de tweede keer dit jaar werd afgelopen dinsdag in de Borgh in Zevenbergen een leveranciersdag georganiseerd door ReisCreaties. De Zelfstandig Reisadviseurs van ReisCreaties en reisagenten van Pelikaan Reisbureaus, beiden onderdeel van Pelikaan Travel Group, werden op de hoogte gebracht over de nieuwste ontwikkelingen bij de diverse partners. Het was een succesvolle en informatieve dag!

Lees meer

Geplaatst op: 25 november 2022 Geen categorie

De situatie op Schiphol

Het is ongekend druk op Schiphol. Deze drukte is vooral te herleiden naar grote personeelstekorten en helaas neemt de drukte ook op andere luchthavens steeds meer toe. Schiphol heeft dan ook aangegeven dat er helaas vluchten geannuleerd gaan worden. Belangrijk om te vermelden is dat het gros van de vluchten uiteraard gewoon doorgaat. We begrijpen dat de situatie rondom de drukte op de luchthavens veel vragen bij je oproept en je benieuwd bent wat dit betekent voor jouw vakantie. We vragen je echter om geen contact met ons op te nemen. Op dit moment hebben wij namelijk ook nog geen concrete informatie. Onze reisadviseurs houden je boeking in de gaten en zodra er iets wijzigt zullen zij je op de hoogte brengen.

Lees hier het advies aan reizigers deze zomer vertrekkend vanaf Schiphol

Geplaatst op: 21 juni 2022 Nieuws

ZRA’s enthousiast over informatiebijeenkomst ReisCreaties

Eindelijk kon het weer. Na twee jaar afwezigheid werd afgelopen dinsdag in de Borgh in Zevenbergen een interactieve informatiebijeenkomst georganiseerd door ReisCreaties. De enthousiaste Zelfstandig Reisadviseurs van ReisCreaties en reisagenten van Pelikaan Reisbureaus zijn door de gewaardeerde partners weer getipt met de leukste reisideeën.

Geplaatst op: 7 april 2022 Nieuws

Moederbedrijf Pelikaan Travel Group haalt €11.850,- op voor De Vakantiebank

Pelikaan Travel Group, het moederbedrijf van ReisCreaties, heeft met de doneeractie voor De Vakantiebank maar liefst €11.850,- opgehaald. Alle klanten die tussen 1 december 2021 en 31 januari 2022 een vakantie hebben geboekt bij een van de zeven labels van het reisbedrijf hebben automatisch bijgedragen om dit bedrag mogelijk te maken. Lees hier de reacties.

Geplaatst op: 25 februari 2022 Geen categorie

In het nieuws: Heidi Vermeer: ”Mijn kantoor neem ik overal mee naartoe”

Heidi Vermeer (Ver & Meer Reizen) is geïnterviewd door Travelpro. Je leest in het nieuwe magazine over de avonturen van Heidi. Het magazine niet in huis? Lees het interview dan hier online.

Geplaatst op: 16 februari 2022 Nieuws

In het nieuws: Stijn en Mariël trekken met hun gezin de wereld rond

Stijn en Mariël (Jansen Reiscreaties) trekken met hun twee zoontjes Mats en Faas acht maanden lang de wereld rond. Naast het rondreizen en de homeschooling van de kinderen helpen Stijn en Mariël tijdens de reis ook hun klanten aan een mooie vakantie. Mariël vertelt vanuit Panama in gesprek met Reisbizz.nl over hun leven samen in de reisbranche. Lees verder op de website van reisbizz.nl

Geplaatst op: 16 februari 2022 Nieuws

Jopie Oomkes organiseert exclusieve rondreis over de Waddeneilanden

Altijd al willen eilandhoppen op de Wadden? Persoonlijk reisadviseur Jopie Oomkes organiseert in 2022 meerdere exclusieve 16-daagse rondreizen over de Waddeneilanden. Aan alles is gedacht; 15 overnachtingen verdeeld over de verschillende eilanden, ontbijt, diverse lunches, excursies en bootovertochten. Je bezoekt tijdens deze 16-daagse rondreis onder andere een Texelse schapenboerderij, neem je deel aan de Vliehors Express op Vlieland, bezoek je op Terschelling de Boschplaat, leer je vis roken op Ameland en sluit je af met wadlopen op Schiermonnikoog.  Wens je een uitgebreide beschrijving van deze reis of wil je meteen boeken? Neem contact op met onze persoonlijk reisadviseur Jopie Oomkes, woonachtig op Texel én waddenexpert!

Geplaatst op: 14 januari 2022 Geen categorie

Boek jouw vakantie en geef een vakantiedag aan een kind cadeau

Niet iedereen heeft de luxe of middelen om op vakantie te gaan. Daarom geef jij automatisch een kind uit een gezin met een inkomen rond de bijstandsnorm een vakantiedag cadeau (t.w.v. €7,50) als jij jouw vakantie boekt bij één van onze reisspecialisten. Deze actie is opgezet met de Vakantiebank – www.devakantiebank.nl en loopt tot en met 31 januari 2022.

Geplaatst op: 16 december 2021 Geen categorie

Nieuwe website voor ReisCreaties staat live!

Zevenbergen, 28 september 2021 – Vanaf vandaag staat de nieuwe website van ReisCreaties (https://www.reiscreaties.nl) live. De website richt zich op betere informatievoorziening voor zowel de klant als potentiële ZRA’s. Door o.a. een opgefriste look-and-feel is de website meer van deze tijd en tegelijkertijd gebruiksvriendelijker geworden. Ook maakt de nieuwe website het mogelijk om sneller een ZRA in de buurt te vinden, met behulp van de postcode zoekfunctie. Neem gerust een kijkje!

Geplaatst op: 28 september 2021 Nieuws

Vacature: Coördinator ReisCreaties (32-40 uur per week)

Voor de afdeling ReisCreaties zijn we op zoek naar een Coördinator (32-40 uur), die het aanspreekpunt voor de ZRA’s en leveranciers vormt. Ben jij een spin in het web en krijg jij voldoening van een veelzijdige functie? Vind jij het daarnaast prachtig om het leukste product, reizen, te vertegenwoordigen? Mooi! Dan komen we graag met je in contact via deze link.

Geplaatst op: 17 juli 2021 Nieuws