Nieuws

Nieuwe website voor ReisCreaties staat live!

Zevenbergen, 28 september 2021 – Vanaf vandaag staat de nieuwe website van ReisCreaties (https://www.reiscreaties.nl) live. De website richt zich op betere informatievoorziening voor zowel de klant als potentiële ZRA’s. Door o.a. een opgefriste look-and-feel is de website meer van deze tijd en tegelijkertijd gebruiksvriendelijker geworden. Ook maakt de nieuwe website het mogelijk om sneller een ZRA in de buurt te vinden, met behulp van de postcode zoekfunctie. Neem gerust een kijkje!

Geplaatst op: 28 september 2021 Nieuws

Vacature: Coördinator ReisCreaties (32-40 uur per week)

Voor de afdeling ReisCreaties zijn we op zoek naar een Coördinator (32-40 uur), die het aanspreekpunt voor de ZRA’s en leveranciers vormt. Ben jij een spin in het web en krijg jij voldoening van een veelzijdige functie? Vind jij het daarnaast prachtig om het leukste product, reizen, te vertegenwoordigen? Mooi! Dan komen we graag met je in contact via deze link.

Geplaatst op: 17 juli 2021 Nieuws

Colinda Scholtz is beste ZRA van Gelderland

Yes! Colinda Scholtz mag zich beste ZRA van Gelderland noemen. Zij wist de jury te overtuigen en dus gaat ze naar huis met de winst van deze mooie provinciale titel.

Vakantiebeurs Vakdag, 15 januari 2020 – Het is nog even nagels bijten, want in 2018 eindigde Colinda op nummer 2 in de race naar titel beste ZRA van Gelderland. Dit jaar ging zij voor niets minder dan de winst. Zou het nu dan toch… ? Eindelijk was daar het verlossende woord: Colinda wint!

Alleen de besten van het land

Samen met elf collega ZRA’s behoort zij tot de beste zelfstandig reisadviseurs van het land. Om te kunnen winnen, moesten de ZRA’s verschillende opdrachten uitvoeren. Dit varieerde van het schrijven van een marketingplan tot aan het opnemen van een vlog.

Colinda reageert: “Het voelt super om dit jaar te mogen zeggen dat ik de beste persoonlijk reisadviseur van Gelderland ben. Een prijs niet alleen voor mezelf, maar ook voor alle klanten die mij de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven hun vakantie in mijn handen te leggen.”

Renata en Denise zijn de drijvende kracht achter ReisCreaties; zij juichten Colinda al die tijd langs de zijlijn toe. “Wij zijn natuurlijk apetrots op al onze ZRA’s, maar vandaag in het bijzonder op Colinda.”

Geplaatst op: 16 januari 2020 Nieuws