...
Jansen ReisCreaties

Jansen ReisCreaties

Gebint 127
4906 LT Oosterhout, Noord-Brabant


Neem contact met ons op via:

Mobiel: 06-22413022
Email: jansen@reiscreaties.nl

Contact Form
Een telefoon nummer bestaat uit minstens 10 getallen eventueel met spaties en/of een '+' symbool.
Klik hier om online te boeken
Wij handelen uw reservering verder af

WIJ MAKEN VAKANTIE NÓG LEUKER!

Door onze eigen ervaringen, reizen, wereldkennis en mensenkennis vinden wij altijd een passende reis voor iedereen. Alles wat wij doen is op jouw wensen afgestemd. Wij helpen jou bij het vinden, boeken en voorbereiden van iedere droomvakantie, waardoor jij alleen maar hoeft te genieten van de voorpret!

Tijdens een gezellige kennismaking (op de koffie, bij de borrel, op het schoolplein, telefonisch of whatsapp) krijgen wij een goed beeld van wie je bent, wat je wilt en waar je blij van wordt. Dit vertalen wij naar een paar concrete voorstellen. Niet te veel, want keuzestress daar houden we niet van! Wij zoeken door tot de reis meer dan perfect is voor jou, op alle fronten: qua bestemming, qua vervoer, qua type accommodatie en qua budget. Daarna maken wij alles in orde en begeleiden wij jou tot aan de reis.

De hele wereld ligt aan onze voeten, letterlijk. Wij kunnen alles boeken. Van pakketreizen bij de bekende reisaanbieders, losse tickets en accommodaties, cruises, rondreizen tot aan de meest exclusieve excursies en een speciaal voor jou samengestelde reis.

Wij begrijpen ook hoe leuk het is om zelf te zoeken naar jouw vakantie. Dat is al voorpret! Maar ook dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Doordat wij franchise nemer zijn van ReisCreaties (onderdeel van Pelikaan Reizen) en daarmee aangesloten zijn bij het ANVR en SGR bieden wij zekerheid en garanties. Laat ons het dus voor jou inboeken.

Samen hebben wij ruim 30 jaar werkervaring in de reisbranche en heel veel reizen gemaakt. Iedere reis is uniek, voor iedere reis gelden andere wensen. Dat weten wij als geen ander. Alleen reizen, als stel of als familie, wij kennen de behoeftes. Van wintersport, strandvakantie, cultuur snuiven, stedentrip tot aan natuur bewonderen. Wij durven van de gebaande paden te wijken om er iets moois voor te krijgen. En dat doen we ook graag voor jou!