...
Gerda Meeuwsen

Gerda Meeuwsen

Vlassertstraat 1
5825BV Overloon, Noord-Brabant


Neem contact met mij op via:

Mobiel: 06 21 390 787
Email: bucketlistreizen@reiscreaties.nl

Contact Form
Een telefoon nummer bestaat uit minstens 10 getallen eventueel met spaties en/of een '+' symbool.
Klik hier om online te boeken
Ik handel uw reservering verder af

Welkom bij Bucketlist Reizen !

Ik ben Gerda Meeuwsen en als uw Persoonlijk ReisAdviseur help ik u graag met het vinden van een onvergetelijke vakantie.

Waarom gebruik maken van een Persoonlijk ReisAdviseur?

In deze tijd van een eigen Personal Trainer, Personal Shopper en Weddingplanner, is het misschien tijd om een eigen Personal Travel Agent, oftewel een Persoonlijk ReisAdviseur, aan dit rijtje toe te voegen! Niet meer uren achter de computer op het internet of die vrije zaterdagmiddag bij het reisbureau doorbrengen, op zoek naar dé ultieme reisbeleving en/of vakantiebestemming.
Reizen is mijn passie en als Persoonlijk ReisAdviseur ga ik met veel enthousiasme en plezier u ontzorgen door dat voor u te doen.
Uw eigen Persoonlijk ReisAdviseur, hoe verwend wilt u zich voelen?!

Wat kan ik voor u betekenen?

Graag kom ik bij u thuis om in een persoonlijk gesprek uw vakantiewensen door te nemen (dit kan eventueel ook per telefoon). Volledig op maat zoals u het wenst.
Wanneer het reisvoorstel aan uw wensen voldoet, ga ik alles voor u in orde maken.
Dit is bijvoorbeeld ook inclusief alle extra’s zoals luchthaventaxi, excursies, autohuur, verzekeringen, visa, vervoer, (thuis-)vaccinaties, parkeren op de luchthaven enz.
Zodra de reisbescheiden beschikbaar zijn, kom ik die bij u thuis overhandigen. Alles wordt voor u geregeld. Zelf hoeft u alleen nog op reis te gaan. Hoe heerlijk is dat?

Bucketlist Reizen is zeker alleen voor verre reizen?!

Nee, absoluut niet. Wie heeft er nou niet een wensenlijstje? Daar kan een mooie stedentrip met geliefde of vrienden/vriendinnen op staan óf met het hele gezin naar een mooie cottage in Ierland. Of wat dacht u van heerlijk struinen door de straatjes en een pizza eten op het pleintje van een Italiaans dorp! Bucketlist Reizen vervult álle reiswensen.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt, ja echt waar!
Stedentrips, zonvakantie, pakketreizen, verre reizen, rondreizen op maat, camperreizen, safari’s, cruises, golfreizen, singlereizen, groepsreizen, gezinsvakanties, muziekreizen, wandelvakantie, bezinningsreis enz.
Ook de Duitse en Belgische touroperators behoren tot de mogelijkheden en deze zijn zeker voor de meivakantie zéér aantrekkelijk.
Zegt u het maar, aan u de keus!

Uw voordelen op een rij:

  • Geen wachttijden zoals in het reisbureau en niet zelf uren lang online zoeken naar de juiste reismogelijkheden.
  • Direct, via een vast aanspreekpunt, contact via e-mail, WhatsApp en (mobiele) telefoon op het tijdstip dat het u uitkomt.
  • Betrouwbaar: aangesloten bij de ANVR, St. Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.
  • Door middel van professionele boekingssystemen een goede en onafhankelijke prijsvergelijking zodat u niet teveel betaalt.
  • Ontzorging vóór, tijdens en na de reis.
  • Ook in de avonduren en in het weekend beschikbaar en bereikbaar.
  • Dit alles kost u niets extra!

Ervaar het gemak van uw eigen Persoonlijk ReisAdviseur en neem contact met mij op. Met veel enthousiasme help ik u graag!