De situatie op Schiphol

Het is ongekend druk op Schiphol. Deze drukte is vooral te herleiden naar grote personeelstekorten en helaas neemt de drukte ook op andere luchthavens steeds meer toe. Schiphol heeft dan ook aangegeven dat er helaas vluchten geannuleerd gaan worden. Belangrijk om te vermelden is dat het gros van de vluchten uiteraard gewoon doorgaat. We begrijpen dat de situatie rondom de drukte op de luchthavens veel vragen bij je oproept en je benieuwd bent wat dit betekent voor jouw vakantie. We vragen je echter om geen contact met ons op te nemen. Op dit moment hebben wij namelijk ook nog geen concrete informatie. Onze reisadviseurs houden je boeking in de gaten en zodra er iets wijzigt zullen zij je op de hoogte brengen.

Lees hier het advies aan reizigers deze zomer vertrekkend vanaf Schiphol