Jopie Oomkes organiseert exclusieve rondreis over de Waddeneilanden

Altijd al willen eilandhoppen op de Wadden? Persoonlijk reisadviseur Jopie Oomkes organiseert in 2022 meerdere exclusieve 16-daagse rondreizen over de Waddeneilanden. Aan alles is gedacht; 15 overnachtingen verdeeld over de verschillende eilanden, ontbijt, diverse lunches, excursies en bootovertochten. Je bezoekt tijdens deze 16-daagse rondreis onder andere een Texelse schapenboerderij, neem je deel aan de Vliehors Express op Vlieland, bezoek je op Terschelling de Boschplaat, leer je vis roken op Ameland en sluit je af met wadlopen op Schiermonnikoog.  Wens je een uitgebreide beschrijving van deze reis of wil je meteen boeken? Neem contact op met onze persoonlijk reisadviseur Jopie Oomkes, woonachtig op Texel én waddenexpert!